وبینار و وب کنفرانس نیما
تجهیزات مورد نیاز برای برگزاری وبینار چیست؟
برای برگزاری وبینار یک دستگاه رایانه یا لپتاپ متصل به اینترنت مناسب، هدست و وبکم کافی است.
چه محدودیتی در ظرفیت جلسه وبکنفرانس وجود دارد؟
سامانه نیما قادر به پشتیبانی از صدها کاربر همزمان است و در سیستم وبکنفرانس هیچگونه محدودیتی در تعداد نقاط اتصال کاربران به جلسه وبکنفرانس وجود ندارد؛ فقط در صورتی که تعداد کاربرانی که صدا و یا ویدیو منتشر میکنند زیاد باشد، به سرعت اینترنت بالاتری نیاز است و بدیهی است با افزایش تعداد کاربران، تعامل میان آنها کاهش مییابد.
برگزاری جلسات وبکنفراس در شبکه درونسازمانی ممکن است؟
در صورت خرید یک نسخه از سامانه نیما، امکان نصب آن بر روی سرور اختصاصی سازمان وجود خواهد داشت. سرور مذکور بنا بر تشخیص مدیران سازمان میتواند در بستر اینترنت، شبکه داخلی درون سازمانی یا هر دو نصب شود؛ اما در صورتی که از سرورهای شرکت ما استفاده نمایید، تنها از طریق اینترنت به سامانه دسترسی خواهید داشت و از مزیت ترافیک نیمبهای داخلی نیز بهره مند خواهید شد.
برای برگزاری وبینار و وبکنفرانس، به چه سرعت اینترنتی نیاز است؟
سرعت اینترنت مورد نیاز به کیفیت تصاویر و نیز تعداد تصاویر همزمان بستگی دارد. در ساده ترین حالت، حداقل اینترنت مورد نیاز برای برگزاری وبینار و وبکنفرانس با یک ویدیوی فعال و سایر امکانات، ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه است. برای اضافه شدن هر ویدیوی کوچک به ۱۲۷ کیلوبیت بر ثانیه و برای ویدیوهای بزرگ، بسته به کیفیت آن بین ۲۵۶ کیلوبیت تا ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند اضافی نیاز است. لازم به ذکر است، در صورتی که از نرم افزار نیما بر روی سرورهای ما استفاده نمایید، از مزیت ترافیک نیمبهای داخلی نیز بهره مند خواهید شد.
کلاس مجازی نیما
امکانات کلاس مجازی نیما چیست؟
از امکانات کلاس مجازی نیما میتوان به پخش صوت و تصویر، به اشتراک گذاری مستندات، به اشتراک گذاری تخته سفید، به اشتراک گذاری صفحه نمایش، گفتگو و یادداشت متنی، ذخیره خودکار جلسات، حضور و غیاب زمانی، محیط فارسی، امکان شخصی سازی، پشتیبانی ۲۴ ساعته، اپلیکیشن ویندوز و اندروید، پشتیبانی از مستندات فارسی، نیاز حداقلی به سرعت و ترافیک اینترنت و برگزاری وبینار بدون محدودیت در پخش صوت و تصویراشاره کرد.
امکان برگزاری چندین کلاسآنلاین همزمان وجود دارد؟
بله، میتوان به صورت همزمان چندین کلاس آنلاین را در کلاسهای مجازی مجزا برگزار نمود.
تجهیزات مورد نیاز برای شرکت در یک کلاس آنلاین چیست؟
یک دستگاه رایانه یا تلفن همراه هوشمند و اینترنت مناسب برای شرکت در کلاس آنلاین کافی است. به منظور جلوگیری از بازگشت صدا و افت کیفیت، برای برقراری ارتباط دو طرفه بین مدرس و یا سایر فراگیران می بایست از هدست استفاده نمود
آیا اجرای دورهها به صورت مجازی باعث کاهش اثربخشی میشود؟
معمولا آموزشهای حضوری سازمانها در جلسات ۸-۴ ساعته و در روزهای متوالی برگزار میشود که این شکل برگزاری، ناشی از محدودیتهای اجرایی است؛ زمان و حجم بالای آموزش و ارائه بیوقفه مطالب، موجب خستگی استاد و فراگیران و اختلال در روند انتقال اطلاعات میشود؛ این در حالی است که با برنامه ریزی مناسب، ضمن توزیع زمانهای برگزاری کلاسها در بازههای زمانی استاندارد ( ۴۵ الی ۹۰ دقیقه) و با فاصله زمانی مناسب (۲ الی ۳ جلسه در هفته)، این روند اصولیتر شده و موجب افزایش قدرت یادگیری مطالب توسط فراگیران میشود. تمامی عوامل ذکر شده، باعث افزایش اثربخشی می شود.
آیا دسترسی مدرس به سامانه آموزش مجازی منوط به موقعیت خاصی است؟
خیر، سامانه هیچ محدودیتی در موقعیت مکانی مدرس یا فراگیر ایجاد نمیکند و آنها میتوانند با دسترسی به اینترنت، از هر مکان دلخواه و بدون محدودیت مکانی از داخل یا خارج از کشور در دوره های آنلاین شرکت نمایند و در کلاس حضور یابند.
چگونه به کارگیری ابزارهای آموزش الکترونیکی باعث کاهش هزینهها می شود؟
با توجه به اینکه اساتید و فراگیران بسیاری از دورههای آموزشی، در مناطق جغرافیایی مختلفی پراکندهاند، برگزاری حضوری آنها، مستلزم عزیمت تمامی یا بخشی از شرکتکنندگان به شهر واحدی است. سفرهای مذکور هزینههایی مانند ایاب و ذهاب، اسکان، پذیرایی و حق مأموریت (در آموزشهای سازمانی) را به برگزارکننده و شرکتکنندگان تحمیل میکند. علاوه بر این، در طول برگزاری دوره، کارمندان از کار منفک میشوند و قادر به انجام وظایف سازمانی روزانه خود نمیباشند. با استفاده از ابزارهای آموزش الکترونیکی، ضمن حفظ و ارتقاء اثربخشی دورههای آموزشی، هزینههای ذکرشده کاهش یافته و یا به کلی حذف میشوند.
آیا پوشش آنلاین جلسات حضوری از طریقه سامانه نیما، امکانپذیر است؟
بله، با نصب میکروفون و وبکم مناسب، میتوان شرایط حضور فراگیران را به صورت آنلاین در کلاس های حضوری فراهم نمود.
مزیتهای سامانه نیما نسبت به سامانه ادوبی کانکت چیست؟
در کلاس مجازی نیما، محیط برنامه کاملا فارسی است و مشکل چینش حروف را ندارد، همچنین حجم کلاسهای ذخیره شده بسیار پایینتر از فایلهای ذخیره شده در نمونه ادوبی کانکت است.
چگونه میتوان لایسنس ادوبی کانکت را تهیه کرد؟
نرمافزار ادوبی کانکت متعلق به یک شرکت آمریکایی است که به دلیل وجود تحریمها، امکان برقراری تعاملات مالی با شرکت های ایرانی را ندارد. بنابراین هیچ شرکت ایرانیای نمیتواند به صورت مستقیم لایسنس ادوبی کانکت را خریداری کند.
شیوههای همکاری
نفرساعت چیست؟
هر یک ساعت حضور کاربر آنلاین در کلاسهای مجازی و استفاده از سرویس نیما برابر «یک نفرساعت» محاسبه می گردد. برای مثال استفاده از یک سرویس”۲۰ نفره” با “۱۰ ساعت در ماه” برابر ۲۰۰ نفرساعت است.
شیوههای همکاری به چه صورت است؟
همکاری فیمابین به طور کلی به دو صورت اجاره و فروش انجام میپذیرد. در بخش اجاره، سرویسها به صورت دورهای و ماهانه ارائه میگردند که سرویسهای دورهای، مناسب برگزاری تک دورهها و وبینارهاست و سرویسهای ماهانه مناسب دورههای مداوم است. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
آیا امکان استفاده از دامنه اختصاصی وجود دارد؟
در صورتی که یک نسخه از سامانه را تهیه و بر روی سرورهای خودتان نصب کرده باشید، طبیعتا از دامنه اختصاصی خودتان استفاده خواهید کرد. اگر از سامانه بر روی سرورهای ما استفاده کنید و دامنه یا زیردامنه اختصاصی خودتان را ثبت فرمایید و آن را به آی پی سرورهای ما متصل کنید، میتوانید با زیردامنه دلخواه خودتان به سرورهای ما وصل شوید و از سامانه استفاده کنید؛ همچنین با درج یک لینک ساده در سایت خودتان میتوانید کاربرانتان را به سامانه نیما هدایت کنید.
آیا امکان استفاده از لوگوی اختصاصی وجود دارد؟
بله، در صورتی که یک لوگو با اندازه و کیفیت مناسب در اختیار داشته باشید، میتوان آن را در محیط سامانه درج نمود.